#Sıra |
Analiz Adı |
Uygulandığı Matriks |
Süre |
241 |
Aerobik Koloni Sayımı |
Gıdalar |
2 gün |
242 |
E.coli Sayımı (EMS Tekniği) |
Gıdalar |
2-6 gün |
243 |
E.coli Sayımı |
Gıdalar |
1 gün |
244 |
Koliform Grubu Bakteri Sayımı (EMS Tekniği) |
Gıdalar |
2-3 gün |
245 |
Koliform Grubu Bakteri Sayımı |
Gıdalar |
1-2 gün |
246 |
Enterobacteriaceae Sayımı |
Gıdalar ve Yemler |
1-3 gün |
247 |
Koagülaz pozitif sitafilakokların (S.aureus) Sayımı |
Gıdalar |
2 gün |
248 |
Maya ve Küf Sayımı |
Gıdalar ve Yemler |
5 gün |
249 |
Bacillus cereus Sayımı |
Gıdalar |
1-2 gün |
250 |
Maya ve Küf Sayımı |
Gıdalar |
3 gün |
251 |
Salmonella Aranması |
Gıdalar ve Yemler |
3-5 gün |
252 |
Salmonella Aranması(Hızlı Test Yöntemi) |
Gıdalar |
2-5 gün |
253 |
Listeria monocytogenes Aranması |
Gıdalar |
4-6 gün |
254 |
Listeria monocytogenes Aranması(Hızlı Test Yöntemi) |
Gıdalar |
2-5 gün |
255 |
Cronobacter sakazakii Aranması |
Süt, Süt Ürünleri, Bebek Mamaları Ve Devam Formülleri |
3-5 gün |
256 |
E.coli O157:H7 Aranması |
Gıdalar |
1-3 gün |
257 |
Rope sporu Sayımı |
Un Ve Unlu Mamüller |
3 gün |
258 |
Vibrio cholerae ve Vibrio parahaemolyticus |
Gıdalar |
2-4 gün |
259 |
Swab analizi |
Gıda İşletmeleri Ve Çevresel Örnekler |
- |
260 |
Osmofilik Maya Sayımı |
Gıdalar |
5 gün |
261 |
Ticari Starilite & Sterilite Kontrolü |
Pastörize, Uht Ve Konserve Ürünleri |
- |
262 |
Stafilakokal entretoksinlerin Aranması |
Gıdalar |
1-2 gün |
263 |
Aerobik Koloni Sayımı |
Gıdalar Ve Yemler |
3 gün |
264 |
Alicyclobacillus acidoterrestris ve Alicyclobacillus spp. Aranması |
Meyve Konsantresi, Şurupları, Meyve Suyu, ve Kullanım Suyu |
7 gün |
265 |
Somatik Hücre Sayımı |
Çiğ Süt |
1 gün |
266 |
Küf Sayımı-Howard |
Domates Salçası ve Ürünleri |
1 gün |
267 |
Gluten (Alerjen)Tayini |
Kıyma, Tahıl, Süt Tozu, Bebek Maması |
1 gün |
268 |
Clostridium perfringens Sayımı |
Gıda ve Yem |
1-2 gün |
269 |
Sülfit İndirgeyen Anaerobik Bakteri Sayımı |
Gıda ve Yem |
1-2 gün |